×
×

انهدام مهمات باقی‌مانده از دوران دفاع مقدس در گهرباران
عملیات انهدام مهمات باقی‌مانده از جنگ رمضان در میاندرود

  • کد نوشته: 19144
  • 30 فروردین 1405
  • استانداری مازندران اعلام کرد عملیات فنی انهدام مهمات باقی‌مانده از دوران دفاع مقدس امروز در منطقه ساحلی گهرباران میاندرود انجام می‌شود و صدای انفجار شنیده‌شده در این محدوده ناشی از همین فرآیند تخصصی است. مسئولان استانی تأکید کردند این اقدام کاملاً ایمن بوده و جای هیچ‌گونه نگرانی برای ساکنان وجود ندارد.
    عملیات انهدام مهمات باقی‌مانده از جنگ رمضان در میاندرود
  • به گزارش پایگاه خبری ساری فردا استانداری مازندران با صدور اطلاعیه‌ای از اجرای عملیات فنی برای انهدام مهمات به‌جا‌مانده از دوران دفاع مقدس در منطقه ساحلی گهربارانِ شهرستان میاندرود خبر داد.

    بر اساس این اطلاعیه، صدای انفجاری که در دقایق آینده در این محدوده شنیده خواهد شد، مربوط به فرآیند تخصصی خنثی‌سازی و انهدام مهمات قدیمی مرتبط با عملیات رمضان است و هیچ‌گونه تهدیدی برای ساکنان منطقه به‌همراه ندارد.

    مسئولان استان با تأکید بر رعایت کامل استانداردهای ایمنی اعلام کردند که این عملیات توسط تیم‌های متخصص و با نظارت دقیق انجام می‌شود و شهروندان نباید نگران باشند.

    گفتنی است، انجام دوره‌ای این‌گونه عملیات‌ها با هدف پاک‌سازی مناطق از بقایای جنگی و ارتقای سطح ایمنی عمومی در نقاط مختلف کشور صورت می‌گیرد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید