سیزدهمین رویداد علمی تخصصی تاریخ شفاهی ایران در مازندران در حالی با ارائه ۱۶ مقاله برگزار می شود که برگزارکنندگان و دست اندرکاران این همایش، ایران و مازندران را سرشار و متنوع از موضوعات عرصه تاریخ شفاهی می دانند که نیاز به کار بیشتر دارد.
به گزارش ساری فردا ، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری مازندران، سیزدهمین همایش علمی تخصصی تاریخ شفاهی ایران و تاریخ شفاهی مازندران از صبح چهارشنبه ۵ بهمن در سالن همایش حوزه هنری استان با پیام تصویری «مرتضی نورایی» دبیر علمی همایش آغاز شد.
وی : در ابتدا از تلاش بی شائبه «مهدی معصومی گرجی» رییس حوزه هنری مازندران به عنوان مسئول شورای سیاستگذاری این رویداد و نیز «سید رحیم موسوی ساروی» دبیر اجرایی همایش و دستگاه های همکار قدردانی کرد.
نورایی با بیان اینکه : عمومی سازی تاریخ شفاهی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد : شفافیت و روشنگری در تاریخ گذشته برای برنامه ریزی آینده باید مد نظر قرار گیرد.
مازندران؛ جهانی گمشده در تاریخ!
دبیر علمی این همایش: با اعلام اینکه سلسله نشست های تخصصی تاریخ شفاهی ایران با برکت بوده و متون ارائه شده در آن به یادگار می ماند، افزود: این برنامه ها، تولید علمی در سطح عالی را در بر دارد و به ویژه برای جوانان حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه : مازندران حیطه های بسیاری در جهان های گمشده تاریخ دارد، گفت: نیاز به امکاناتی برای بیان این رویدادها داریم و ضروری است که تاریخ شفاهی مازندران به عنوان سرمایه ملی به نسل امروز و آینده به خوبی منتقل شود.
نورایی با اشاره به: وجود محققان بسیاری در مازندران که درباره تاریخ این استان تحقیق و پژوهش می کنند، ادامه داد: تحقیقاتی که روی میراث ناملموس از کانال تاریخ شفاهی می شود، میراثی است که رفته رفته فرهنگ و تمدن را تولید می کند و لازم است که بر آن اشرافیت پیدا کنیم و در ارتباط با معلومات عمومی قرار بدهیم.
یاد آور می شود: این رویداد مهم که پس از ارائه ۱۶ مقاله از شهرهای مختلف ایران و نشست پرسش و پاسخ با حضور تعدادی چند از اساتید دانشگاهی پایان می گیرد به همت انجمن تاریخ شفاهی ایران و حوزه هنری مازندران با همکاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، سپاه کربلا و بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، صدا و سیما مرکز مازندران، سازمان فرهنگ اجتماعی شهرداری ساری برگزار شد.
انتهای پیام/
سکینه رضائیان سمسکنده