خانه / اخبار ساری / برگزاری اولین دوره تخصصی و متمرکز تربیت مدرس سواد رسانه و فضای مجازی به همت مرکز فضای مجازی و رسانه سپاه ناحیه ساری

برگزاری اولین دوره تخصصی و متمرکز تربیت مدرس سواد رسانه و فضای مجازی به همت مرکز فضای مجازی و رسانه سپاه ناحیه ساری

اولین دوره تخصصی و متمرکز تربیت مدرس سواد رسانه و فضای مجازی به همت مرکز فضای مجازی و رسانه سپاه ناحیه ساری در مرکز آموزشی کوثر سپاه کربلا استان مازندران در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ،بیست و هشتم و بیست نهم اردیبهشت سال ۱۴۰۱ برگزارشد.

به گزارش ساری فردا ،به نقل از علی برزگر دبیر علمی این رویداد آموزشی، برنامه ریزی های برگزاری دوره تخصصی تربیت مدرس سواد رسانه از نیمه دوم سال گذشته آغاز و طی آن با تشکیل دبیرخانه و ایجاد کارگروه های تخصصی و علمی ،تجربه نگاری ،رسانه ،مالی و اعضای اجرایی آغاز به کار نمود .

برزگر افزود ؛ متربیان دوره از میان اقشار مختلف جامعه نخبگانی و در این دوره از میان خواهران اعضای هیئت علمی دانشگاه ها ،برگزیدگان جشنواره های دانشجویی،فعالین سازمان های مردم نهاد مرتبط با مقوله رسانه و همچنین استعداد های کشف شده در سیر برگزاری کلاس های سواد رسانه ای سال این معاونت فراخوان گردیده و پس از طی دو مرحله مصاحبه هیئت ارزیابی در دو سطح عمومی و تخصصی از میان ۷۶ داوطلب راه یافته به مرحله تخصصی مصاحبه علمی ۳۰ داوطلب موفق به ورود در دوره گردیدند .

دبیر نسرای ساری همچنین بیان داشت ، سرفصل های دوره به گونه ای برنامه ریزی گردیده است که علاوه بر افزایش سطح دانش فراگیران ،به جنبه های مهارتی به خصوص در زمینه فن بیان و اصول تعامل موثر با متربیان و اصول کلاس داری و اقتضائات تدریس با حضور راهبران آموزشی برتر استانی توجه ویژه گردیده و در پایان روز دوم دوره با حضور استاد مدعو کشوری و با طراحی چالش های جذاب، هوش هیجانی و قدرت انتقال ،مهارت های تدریس و تمام آنچه به شکل فشرده در اختیار فراگیران قرار گرفته است مورد سنجش قرار گرفته است .

رییس شورای سیاستگذاری آموزشی مرکز رسانه و فضای مجازی سپاه ناحیه ساری همچنین اعلام کرد ، این دوره متمرکز آغازی است برای کادر سازی صحیح و علمی و منطبق با رسالت های این معاونت در ارتقای سطح سواد رسانه ای عموم مردم است .

گفتنی است تشکیل انجمن مدرسان جدید الورود صورت گرفته و نشست مدرسان جدید الورود به شکل مستمر و ماهانه برگزار می گردد.

در پایان، این محقق علوم شناختی افزود با هدف ترویج فرهنگ علم آموختن منطبق با بایسته های علمی صحیح و آموزش و جریان سازی موثر در جامعه، کارگروه ویژه تجربه نگاری تمامی مراحل برگزاری و هدف گذاری های علمی و تخصصی را با نگاه تحلیلی به رشته تحریر در آورده و تیم رسانه ای نیز مستند تصویری دوره را تهیه و در قالب بسته انتقال تجربه در اختیار مراکز هم تراز و کشوری قرار خواهد داد .

درباره‌ی صمدایی

حتما ببینید

به‌مناسبت هفته بسیج گفتگویی مختصر با بسیجی نوجوان اهل شهرستان را داشته‌ایم که جوان ترین مخترع در نمایشگاه جهادگران علمی مازندران بوده است.

مهرزاد جلالی از مدرسه کوشیار ساری، تاکنون اختراع های متنوعی را داشته است ازجمله بذر شمار، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *