×
×

دومین نیروگاه خورشیدی روی آب ایران در بابل ساخته می‌شود

  • کد نوشته: 19200
  • 06 اردیبهشت 1405
  • معاون فنی و مهندسی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) گفت: دومین نیروگاه خورشیدی روی آب ایران در گاودشت بابل ساخته می‌شود.
    دومین نیروگاه خورشیدی روی آب ایران در بابل ساخته می‌شود
  • به گزارش پایگاه خبری ساری فردا و به نقل از علیرضا پرنده مطلق در گفتگو با خبرنگار مهر از آغاز بررسی‌های کارشناسی برای احداث دومین نیروگاه خورشیدی شناور کشور در آب‌بندان گاودشت بابل خبر داد.

    وی افزود: مطالعات اولیه برای ارزیابی امکان‌سنجی و زیرساخت‌های لازم برای اجرای این پروژه شروع شده و پس از تکمیل مراحل مطالعاتی، عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

    به گفته پرنده مطلق، معاون فنی و مهندسی ساتبا، آب‌بندان گاودشت با مساحت تقریبی ۳ هکتار ظرفیت بالقوه‌ای برای احداث نیروگاه خورشیدی شناور دارد.

    وی ادامه داد:در صورت تأیید نتایج بررسی‌های کارشناسی دقیق و تایید قابلیت‌های فنی و محیط‌زیستی این منطقه، احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱ مگاوات در این محل آغاز خواهد شد.

    پرنده مطلق در ادامه گفت: در راستای تحقق طرح ویژه دولت برای ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر، تسهیلات مالی و ارزی لازم برای سرمایه‌گذاران تأمین شده است.

    وی افزود: علاوه بر این، ۵ میلیارد دلار از سوی صندوق توسعه ملی برای پروژه‌های نیروگاهی تجدیدپذیر اختصاص یافته که تاکنون ۲۰۰ میلیون دلار آن به نیروگاه‌های تجدیدپذیر تخصیص یافته است.

    وی همچنین اظهار کرد: با وجود چالش‌هایی که سرمایه‌گذاران در این حوزه با آن مواجه هستند، امید داریم در آینده نزدیک مشکلات موجود در فرآیند توسعه سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر حل و فصل شود.

    در پایان، معاون فنی و مهندسی ساتبا بر اهمیت حمایت‌های مالی از سرمایه‌گذاران در بخش نیروگاه‌های تجدیدپذیر تأکید کرده و اعلام نمود که پروژه‌های نیروگاهی تجدیدپذیر از حمایت‌های ویژه دولت برخوردار خواهند شد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید