×
×

خودداری از پیش خرید خودرو‌های پلاک منطقه آزاد

  • کد نوشته: 18591
  • 14 بهمن 1404
  • مازندرانی‌ها از پیش خرید خودرو‌های پلاک منطقه آزاد خودداری کنند.
    خودداری از پیش خرید خودرو‌های پلاک منطقه آزاد
  • به گزارش پایگاه خبری ساری فردا، و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛  مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران، گفت: اسامی شرکت‌های مجاز برای واردات خودرو با پلاک منطقه آزاد مازندران، هفته آینده به صورت عمومی از طریق سازمان منطقه آزاد مازندران و رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد

    امین افقی با بیان اینکه فرآیند واردات خودرو و تخصیص پلاک منطقه آزاد شفاف و قانونی پیش خواهد رفت از مردم و متقاضیان خرید خودرو خواست تا پیش از اعلام رسمی این لیست از انجام هرگونه معامله یا پیش خرید خودرو‌های مرتبط با پلاک منطقه آزاد مازندران خودداری کنند.

    او ادامه داد: ۱۴ شرکت مجوز واردات خودرو به مازندران را دریافت کردند و با استفاده از مزایای تعرفه‌ای و گمرکی مانند حقوق ورودی و برخی عوارض دولتی، مجاز به واردات خودرو هستند.
    افقی با بیان اینکه ورود خودرو‌های جدید و متنوع از طریق منطقه آزاد مازندران تأثیرات مثبتی بر بازار خودروی منطقه و شمال کشور دارد، گفت: افزایش رقابت بین عرضه کنندگان، تعدیل قیمت‌ها و ارتقای سطح انتظارات مردم از کیفیت و امکانات خودرو‌ها سبب تحولات مثبت خواهد شد.

    مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران افزود: پلاک منطقه آزاد به شماره ۹۹ ثبت شده است و خودرو‌هایی که وارد می‌شوند شامل خودرو‌های نو، با حجم موتور تا ۲۵۰۰ سی سی و زیر ۴۰ هزار یورو خواهد بود.

    او ادامه داد: شعاع حرکتی خودرو‌های پلاک منطقه آزاد تمام استان مازندران است و مالکان این خودرو‌ها می‌توانند سالانه ۶ بار و هر بار به مدت ۱۵ روز از مازندران خارج شوند.

    افقی گفت: علاوه بر خودرو‌های با پلاک منطقه آزاد، خودرو‌های با پلاک گذر موقت هم در مازندران تردد خواهند کرد که این خودرو‌ها محدودیت قیمتی و حجم موتور ندارند و شامل خودرو‌های کارکرد هم می‌شوند.

    مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران ادامه داد: زمان تردد خودرو‌های گذر موقت در استان دو ساله است و مالک می‌تواند تا ۱۰ سال از این خودرو استفاده کرده و پس از پایان مهلت قانونی تعیین‌شده برای تردد، خودرو باید از ایران خارج شود.

    او گفت: خودرو‌های پلاک موقت فقط در محدوده منطقه آزاد مجاز به تردد هستند و خروج از منطقه آزاد ممنوع است.
    افقی افزود: بر اساس مصوبات جدید امکان ورود خودرو‌های تا پنج سال کارکرد با پلاک منطقه آزاد در کیش و انزلی فراهم شده است و پیش‌بینی می‌شود دو تا سه ماه آینده، این امکان در مازندران نیز فعال شود.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید