خانه / اخبار ساری / افزایش ۸ درصدی فوتی ناشی از حوادث کار در مازندران

افزایش ۸ درصدی فوتی ناشی از حوادث کار در مازندران

فوتی در حوادث ناشی از کار۹ ماه امسال ۸ درصد افزایش یافت.

به گزارش ساری فردا، دکتر علی عباسی مدير كل پزشكی قانونی مازندران گفت : ۱۰۱ نفر در اثر حوادث كار ۹ ماه امسال در مازندران جان خود را از دست دادند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۸ درصد افزایش یافت.

وی : با اشاره به اینکه همه ی جان باختگان مرد بودند افزود : به ترتیب شهرستان ساری ۱۲ نفر جان خود در در این مدت ازدست دادند که بیشترین بوده در شهرستان های آمل و چالوس هر کدام ۸ نفر و نکا نیز ۷ نفر جان باختند و شهرستان های فریدونکنار ، گلوگاه و میاندرود هر کدام با یک مورد کمترین مرگ ناشي از حوادث كار را داشتند.

عباسی گفت: سقوط از بلندی مهم ترین عامل جان باختن ناشی از حوادث کار در استان بوده که با ۴۲ نفر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش يافت.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران اظهار کرد: ، برق گرفتگی با ۲۱ مورد و پس از آن برخورد جسم سخت با ۱۵ و سایر موارد با ۶ مورد در رتبه بعدی قرار دارند.

وی افزود: ۱۵ نفر در خرداد ، شهریور ۱۲ و آذر با ۱۱ مورد بیشترین و مرداد ماه با ۴ مورد کمترین آمار فوتی را داشته است.

عباسی گفت: ۷۳۱ نفر در این مدت مصدوم شدند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۱ درصد افزایش یافت.

این مسئول اظهار کرد: ۶۹۲ نفر از این مصدومان ناشی از حوادث کار مرد و بقیه زن هستند.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران: با اشاره به اينكه، بيشترين حوادث ناشي از كار در بخش ساختمانی است خاطر نشان کرد :ارزش نهادن به جان انسان ها ، داشتن برنامه ايمنی در كار ، رعايت استاندارد ها و قوانين مربوطه ، آموزش و ايجاد نظام اطلاع رسانی و عبرت از حوادثی كه اتفاق افتاده از مهمترين راهكارها در راستای كاهش حوادث ناشی از كار است.
انتهای پیام/
سکینه رضائیان سمسکنده

درباره‌ی صمدایی

حتما ببینید

اهدای لوازم التحریر بین دانش آموزان خانواده‌های زندانی در مازندران

به گزارش ساری فردا و به نقل از خبرنگار مهر، نظام مافی صبح دوشنبه در گفتگو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *