نخستین نشست شورای پدافند غیر عامل استان در نیروگاه شهید سلیمی نکا برگزار شد.
به گزارش ساری فردا ، عبدالرحمان کشوری معاون انرژی سازمان پدافند غیر عامل کشور با اشاره به: تهدیدات دشمنان و وضعیت انرژی دنیا اظهار کرد : در شرایط موجود باید همه ی تلاش برای ایمن سازی زیر ساخت های حیاتی کشور صورت پذیرد و برای تامین نیازهای اساسی تلاش مضاعف کنیم و به مردم این اطمینان را بدهیم که اختلالی در خدمات و نیاز های اساسی ایجاد نخواهد شد.
وی: از اعلام آمادگی برای رفع نیاز استان ها در سطح کلان خبر داد و افزود : با هماهنگی های انجام شده آمادگی لازم برای معطوف کردن توجه تمام وزارت خانه ها برای رفع نیازهای استان ها با استفاده از ظرفیت همه ی دستگاه ها به وجود آمد تا از این شرایط گذر کنیم و بر مشکلات فائق آییم.
کشوری : مدیریت در شرایط اضطرار را مهم دانست و خاطر نشان کرد : تداوم و تکرار رزمایش های انجام شده در پدافند غیر عامل موجب افزایش آمادگی می شود و باید برای خنثی سازی و مقابله با جنگ روانی دشمن و جهت دهی به افکار عمومی در شرایط بحران راهکارهای لازم را تمرین وزمینه سازی کنیم.
روح الله سُلگی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران نیز در این نشست با اشاره به: موقعیت استراتژیک مازندران در شمال کشور گفت: نیاز است شورای پدافند غیر عامل، مصون سازی نهادهای مهم و استراتژیک استان و مراکز حیاتی در معرض تهدید را دوراندیشانه مورد توجه قرار داده تا بتواند ضمن ارائه خدمات در تابستان امسال ، به بیش از ۷ میلیون جمعیت ثابت روزانه از هم استانی ها و گردشگران، از مراکز راهبردی نیز صیانت کند.
حسینعلی تازیکی سرپرست شرکت مدیریت تولید برق نکا نیز در این نشست به بیان جایگاه این نیروگاه، فعالیت های انجام شده و در حال انجام در زمینه پدافند غیر عامل در نیروگاه پرداخت.
وی : تولید برق را از حساسترین و مهم ترین مسئله در وزارت نیرو برشمرد و افزود : تولید برق زیر ساخت همه زیر ساخت های کشور است و علاوه بر معیشت و زندگی مردم، امنیت کشور وابسته به آن است و سه مرحله بمباران نیروگاه توسط رژیم بعثی عراق در زمان جنگ تحمیلی نشان دهنده این مسئله است.
تازبکی با اشاره به اینکه: نیروگاه نکا نقش بسزایی در پایداری شبکه برق شمال کشور دارد افزود : ضرورت تولید و افزایش نیاز جامعه می طلبد که به مبحث تولید نگاه ویژه و بلند مدت داشته باشیم.
این مسئول خاطر نشان کرد : در استان به دلیل مصارف کشاورزی، مهمان پذیر بودن و آماده بودن شرایط نیروگاه از بعد فنی و توجیه اقتصادی در طرح توسعه سیکل ترکیبی در مرحله نخست دو واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی به ظرفیت ۳۲۴ مگاوات و در مرحله دوم یک واحدبخاری به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات در حال ساخت است که در مجموع با اجرای این طرح قدرت نامی نیروگاه به حدود ۲ هزار و ۷۰۰ مگاوات خواهد رسید.
وی: در پایان به تشریح اقدامات پدافندی انجام شده و در حال انجام در نیروگاه پرداخت.
حمید بخشی مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری مازندران و کوروش موسوی مدیر عامل برق منطقه ای مازندران و گلستان ورئیس کارگروه انرژی و تامین نیازهای ضروری پدافند غیر عامل استان در این نشست، گزارشی از ظرفیت ها، فعالیت ها و کارهای در حال انحام در استان را ارائه کردند.
یادآور می شود: پیش از برگزاری این نشست، میهمانان و اعضای شورای پدافند غیر عامل استان از بهره برداری مرحله نخست طرح آب شیرین کن نیروگاه به عنوان یکی از طرح های مهم پدافندی استان و روند تعمیرات اساسی واحدهای بخار و بلوک سیکل ترکیبی نیروگاه بازدید میدانی کردند.
در این نشست، سید اعتضاد مقیمی مدیر کل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل وزارت نیرو، نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/
سکینه رضائیان سمسکنده