به گزارش ساری فردا و به نقل از خبرنگار دفاعپرس از مازندران، «محمد هادی موذن» مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا امروز (یکشنبه) در نشست با خبرنگاران که در ساختمان بسیج سازندگی استان برگزار شد، با تبریک هفته روابط عمومی به اولین تفاهمنامه خیزش نهضت جدید علمی در حمایت از نخبگان اشاره کرد و اظهار داشت: شبکه سازی، جریان سازی و امیدآفرینی از جمله اهداف آن به شمار میآید.
وی تقویت و پرورش کادر تراز انقلاب و تولید دانش و فناوریهای اقتدار آفرین و نوین را از دیگر اهداف برشمرد و افزود: برنامه جهادگران علم و فناوری ازجمله طرحها است که هر سال اجرا میشود.
موذن خانه و شبکه نخبگان را از دیگر طرحها اعلام کرد و افزود: خانه نخبگان در سطح استان ۲۲ شعبه دارد در حوزه تقویت و پرورش کادر تراز انقلاب دو برنامه داریم که در سطح ۶۰ پایگاه علمی استان اجرا میشود.
این مسئول ادامه داد: پایگاههای علمی محل اجرای عمده فعالیتهای در حوزه علم و فناوری است که کمک به حل مسئله و کلاس مشاوره از جمله برنامههای آنهاست.
موذن با بیان اینکه در سال گذشته ۲۰۰ هزار نفر ساعت آموزش دادیم، خاطرنشان کرد: بخشی از معضل اساسی استان نظیر کاهش میزان گرایش دانشآموزان به تحصیل بود که پس از آموزش وضعیت رو به رشد را شاهد هستیم.
این مسئول اضافه کرد: دو مدل پایگاه علمی داریم که یکی در بستر مساجد و دیگری به صورت مستقل فعالیت میکند و پایگاه شهید طوسی سال گذشته چهار هزار و ۷۰۰ دانش آموز را تحت پوشش داشت.
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا با بیان اینکه برنامه شهید احمدی روشن از پایگاه های علمی است که برنامههایی مثل آزمون و تست گیری از دانشآموزان را پیگیری میکند، گفت: همچنین طرح شهید چمران حمایت از ایده مبتکران تازه کار را دنبال میکند که در این زمینه تا سقف ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض برای طرحهای نوآورانه، قابل تجاری شدن و دارای آینده بازار حمایت میشود.
وی، طرح شهید شهریاری را از دیگر طرحها برشمرد که دارای کارفرما است و بسیج علمی تا سقف ۳۰ درصد از آن حمایت میکند.
این مسئول تسهیلگری در حوزه سرمایهگذاریهای خرد مردمی را یکی از برنامهها عنوان کرد و گفت: وظیفه بسیج کمک به مردم در راستای ایجاد شرکتهای دانشبنیان مردم پایه است که به صورت سالانه از این بخش حمایت میکنیم.
به گفته موذن طرح جهاد علمی مختص نیروهای مسلح با کارفرمایی دانشگاههای اصلی استان برای رفع نیازهای نیروهای مسلح انجام میشود.
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا خاطرنشان کرد: در طرح باقرالعلوم تا سقف ۶۶۰ میلیون تومان کمک بلاعوض داریم و شامل طرحهایی میشود که باید ویژگیهای نوآورانه، قابلیت محصول شدن، قابلیت تبدیل به شرکت و اعلام نیاز را داشته باشد که در این بخش هفته گذشته هفت طرح را تا سقف ۴۶۰ میلیون تومان حمایت کردیم.
وی تأکید کرد: طرح امام صادق همانند طرح باقرالعلوم است که در حوزه صنایع خلاق و نرم انجام میشود.
این مسئول افزود: طرح تا ثربا با استفاده از سه مدل به شرکتهای دانش بنیان کمک میکند و تا سقف ۳۰۰ میلیون وام قرض الحسنه دارد.
موذن از ایجاد هشت مرکز رشد در استان مازندران خبر داد که دو تا از آن در ساری قرار دارد که یکی الکترونیک و دیگری مکاترونیک است و محصولاتش روزانه تولید میشود.
این مسئول با بیان اینکه بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا در حمایت از طرحها برای عموم مردم اقدام میکند، اذعان داشت: پیش بینی میکنیم در سالجاری ۲۰۰ طرح در حوزه طرح باقرالعلوم و امام صادق (ع) ارائه شود.
وی از عضویت هزار و ۷۰۰ نخبه مازندرانی در بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا خبر داد و گفت: همچنین ۱۲۷ نفر هیأت علمی مشغول به فعالیت هستند.