خانه / اخبار ساری / خیران مازندرانی افزون بر چهار هزار میلیارد ریال به حوزه سلامت کمک کردند

خیران مازندرانی افزون بر چهار هزار میلیارد ریال به حوزه سلامت کمک کردند

به گزارش ساری فردا و به نقل از فرزاد گوهردهی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این کمک های خیران سلامت مازندران در حوزه های عمرانی برای اجرا و تکمیل طرح های عمرانی بیمارستانی و بهداشتی و تجهیزاتی سلامت پرداخت شده است.

وی ادامه داد :‌ کمک یکساله خیران سلامت مازندران منجر به تکمیل و تسریع اجرای طرح های عمرانی بهداشتی و درمانی استان شده و اکنون بسیاری از این طرح ها وارد فاز بهره برداری و اجرا شده است.

مدیر خیران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران توضیح داد :‌در بخش تجهیزات نیز خیران سلامت مازندران علاوه بر تامین و خرید تجهیزات تخصصی بهداشتی درمانی در تامین تجهیزات غیر تخصصی نیز یاری گر این دانشگاه بودند.

وی تعداد خیرانی که در حوزه سلامت با دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران همکاری می کنند را بیشتر از چهار هزار نفر عنوان کرد و افزود:‌مازندران از حیث تعداد و کمک خیران سلامت جز استان های برتر و اول کشور دراین عرصه به شمار می رود.

گوهردهی در تشریح برخی چالش های موجود در عرصه فعالیت خیران سلامت عنوان کرد: تمایل خیران به صرف هزینه در حوزه هاو مناطقی که حضور دارند چالشی است که با آن مواجه هستیم و برای توزیع عدالت در خدمات نیازمند آن هستیم تا خیران به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند.

وی ادامه داد: به همین منظور سعی شد تا کمبودها و نیازهای نظام سلامت در استان مازندران احصا شد و در اختیار خیران سلامت قرار گیرد تا براساس نیازهای هر منطقه سرمایه گذاری های لازم صورت بگیرد.

مدیر خیران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران گفت:‌ در حال حاضر نیازهای نظام سلامت مازندران در بخش های بهداشتی، ‌درمانی، ‌پژوهشی و دانشجویی شناسایی شده است تا به خیران برای سوق دهی کمک های آنها یاری شود.

خیران مازندرانی افزون بر چهار هزار میلیارد ریال به حوزه سلامت کمک کردند

وی به موضوع نشان دار کردن مالیات ها اشاره و تصریح کرد: از خیران سلامت درخواست می کنیم تا در تخصیص مالیات های خود به طرح های نشان دار حوزه بهداشت و درمان استان توجه کنند و مبالغ خود را به این سمت سوق دهند.

گوهردهی ادامه داد:‌ پنج طرح ملی بهداشتی مازندران جز طرح های نشان دار مالیاتی هستند و بنا داریم تعداد این طرح ها را با رای زنی سازمان های مربوطه افزایش دهیم.

وی گفت: نمی توان با این عنوان که خزانه دولت خالی است کارهای مربوط به حوزه سلامت و بهداشت را عقب انداخت و می بایست از ظرفیت های موجود خیران در این بخش استفاده کرد.

وی ادامه داد :‌دولت به اندازی کافی برای توسعه سلامت منابع ندارد این در حالیست برای خدماتدهی مطلوب و شایسته به زیرساخت های لازم در این بخش نیاز داریم و با برنامه ریزی مدون و اساسی می توان از ظرفیت های موجود در این زمینه استفاده برد.

در مازندران ۲ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فعالیت می کنند یکی با نام دانشگاه بابل و دیگر به نام استان است و در هر یک از این دانشگاه ها به واسطه فعالیت هایشان زیرساخت های بهداشتی درمانی شامل بیمارستان، خانه های بهداشت، ‌ پایگاه های سلامت مستقر هستند.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی مازندران که بزرگترین و پرُکارترین دانشگاه علوم پزشکی این خطه از شمال کشور به شمار می رود از طریق ۴۰ بیمارستان دولتی که هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی و ۵۰۰ تخت ای سی بو و ۳۰۰ تخت سی سی یو دارد و هزار و ۱۰۰ خانه بهداشت و دیگر زیرساخت های بهداشتی درمانی موجود در شهرها و روستاها خدمات رسانی به دو میلیون و ۸۰۰ نفر جمعیت مازندران و نیز میلیون ها هموطنی که به این استان سفر می کنند را انجام می دهد.

پنج مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره)، بوعلی سینا، شهید زارع، فاطمه الزهرا(س) همگی در ساری و رازی در قائمشهر زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران فعالیت می کنند.

علاوه بر این بیمارستان ها که علاوه بر ارائه خدمات درمانی مراکز آموزشی مازندران به شمار می روند ۲۱ بیمارستان زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران فعالیت می کنند که شامل امام علی(ع)، امام رضا(ع)، امام خمینی (ره) و ۱۷ شهریور همگی در آمل، حضرت زینب (س) در بابلسر، امام خمینی (ره)، خاتم الانبیاء (ص) و شهدا همگی در بهشهر، شهید رجایی در تنکابن، مرحوم عزیزی در جویبار، آیت الله طالقانی چالوس، امام سجاد(ع) رامسر، شهدا در زیراب، امام خمینی (ره) در فریدونکنار، قائم (عج) در کلاردشت، ثامن الائمه (ع) در گلوگاه، شهداء در محمودآباد، امام حسین (ع) در نکا، امام خمینی(ره) در نور، شهید بهشتی در نوشهر و آیت الله خامنه ای در عباس آباد هستند.

درباره‌ی aliaziz98

حتما ببینید

حمایت از نخبگان علمی در مازندران/ ۱۷۰۰ نخبه استان در بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا عضویت دارند

به گزارش ساری فردا و به نقل از خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، «محمد هادی موذن» مسئول بسیج …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *