خانه / اخبار ساری / سایه خورشید بر سر دیار علویان

سایه خورشید بر سر دیار علویان

به گزارش ساری فردا و به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» در میزگرد خبری، همراه با مبلغان و خادمان حضرت رضا (ع) به تحلیل معنویات این سفر و چشم‌اندازهایی که می‌تواند برای آینده گسترش فرهنگ رضوی در کشور داشته باشد، خواهیم پرداخت؛ از آنچه که در طول این سفر مشاهده شد، تا تاثیری که این سفر معنوی بر مردم و فرهنگ محلی گذاشت. 

کاروان «زیر سایه خورشید» به‌منظور ترویج سنت و سیره امام رضا(ع)

 مهدی درجاتیان مسئول کاروان «زیر سایه خورشید» در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» ضمن تبریک دهه کرامت به‌مناسبت میلاد حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) و حضرت معصومه (س)، اهداف و برنامه‌های این کاروان را در استان مازندران تشریح کرد.

وی با بیان اینکه کاروان «زیر سایه خورشید» به‌منظور ترویج سنت و سیره امام رضا (ع) و بهره‌مندی از معارف ایشان، به مناطق مختلف کشور سفر می‌کند، گفت: هدف ما از برگزاری این مراسم‌ها، تقویت ارتباط دائمی و مستمر مردم با امام معصوم، ترویج وحدت بین اقوام و سلایق مختلف و همچنین ایجاد نشاط دینی در جامعه است.

مسئول کاروان «زیر سایه خورشید» افزود: ما در این ۱۰ روز به زیارت و خدمت‌رسانی به مردم شهیدپرور و ولایت‌مدار استان مازندران پرداخته‌ایم. مردم این دیار واقعاً در مهمان‌نوازی مثال‌زدنی هستند و از میزبانی‌ از این کاروان بی‌نهایت خوشحال هستیم.

درجاتیان به برنامه‌های این کاروان در شهرهای مختلف مازندران اشاره کرد و گفت: از روز ۱۷ ماه جاری، برنامه‌های ما در نقاط مختلف استان از جمله سیمرغ، ساری، چهاردانگه، قائم‌شهر و چندین شهر دیگر برگزار شد. هدف ما این است که در این روزهای مبارک، مردم مازندران از حضور در این برنامه‌های معنوی بهره‌مند شوند.

وی افزود: از استقبال بی‌نظیر مردم مازندران و همچنین حضور گسترده در مراسم‌های مختلف کمال تشکر را داریم. این کاروان همچنان به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد و در سایر نقاط کشور نیز به‌منظور ترویج معارف اهل بیت و ایجاد شور و نشاط دینی حضور خواهد داشت.

 یک «لحظه‌ اتصال» با حضرت رضا (ع)

حجت‌الاسلام مهدی یادگاری مبلغ و خادم حرم مطهر امام رضا (ع)، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع)، از حال و هوای معنوی کاروان «زیر سایه خورشید» در استان مازندران گفت.

وی با اشاره به حضور این کاروان معنوی در دیار علوی‌تبار و ولایت‌مدار مازندران اظهار داشت: ما مفتخریم که زیر سایه‌ پرچم متبرک حرم امام رضا (ع) به خدمت مردم این استان رسیده‌ایم. اعتقاد داریم این پرچم، پیراهن یوسفی است که خداوند برای شفا، امید و اتصال به دل‌های مؤمنین می‌فرستد.

این مبلغ امام رضایی با بیان اینکه برنامه‌های کاروان تنها برای ایجاد یک «لحظه‌ اتصال» با حضرت رضا (ع) است، افزود: استان مازندران ولایت‌مدار است؛ بی‌بهانه به اهل‌بیت (ع) عشق می‌ورزد اما ما آمده‌ایم که یک بهانه هم به دست این مردم بدهیم برای نزدیکی بیشتر به امام رضا (ع) چراکه حضرت فقط رفیق روز خوش نیست؛ ایشان انیس نفوس‌اند؛ یعنی همدم دل‌ها حتی در سخت‌ترین شرایط. چه کسی غیر از ایشان می‌تواند دل یتیم، دل بیمار، دل پدر شهید، یا حتی دل گناه‌کار پشیمان را در آغوش بگیرد.

درباره‌ی aliaziz98

حتما ببینید

تولید برق در نیروگاه نکا ۷۰۰ مگاوات افزایش یافت

به گزارش ساری فردا و به نقل از ایرنا، عبدالرضا محمودی روز جمعه در حاشیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *