خانه / اخبار ساری / حدود ۲۹ هزار متر مربع در سال ۱۴۰۳ به زیرساخت‌های آموزشی مازندران اضافه شد

حدود ۲۹ هزار متر مربع در سال ۱۴۰۳ به زیرساخت‌های آموزشی مازندران اضافه شد

به گزارش ساری فردا و به نقل از مهدی استادیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ به کمک مسوولان و خیران ۲۹ پروژه در قالب ۱۷۸ کلاس با زیربنای ۲۵ هزار و ۹۳۶ متر مربع و سه طرح ورزشی با مساحت مجموع ۲ هزار و ۷۱۴ متر مربع در استان به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به نقش خیران در تکمیل طرح‌های آموزشی استان افزود: تعهد خیران مازندرانی برای مدرسه‌سازی در سال گذشته ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد ریال بود که ۵۰ درصد از این مبلغ محقق شد و مابقی تعهدات نیز در حال اجرایی شدن است. نکته قابل توجه در مورد این میزان تعهد خیران نیز این است که ۱۶ خیر حقیقی و یک خیر حقوقی برای رقم مذکور متعهد به ساخت فضاهای آموزشی شده‌اند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران درباره تهیه و توزیع تجهیزات مدارس و هنرستان‌های استان نیز خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۳ در حوزه خرید تجهیزات کلاسی و اداری و رشته‌های تخصصی هنرستانی در مجموع ۹۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای مازندران تخصیص یافت.

استادیان گفت: تجهیزات تخصصی رشته‌های هنرستانی به مبلغ ۴۲۰ میلیارد ریال برای رشته‌های گوناگونی مانند طراحی دوخت، تراشکاری، صنایع چوب، آشپزی، گرافیک، معماری و سایر رشته‌های تخصصی دیگر خریداری شد و به بیش از ۱۵۰ هنرستان و مدارس کارودانش تحویل شد.

حدود ۲۹ هزار متر مربع در سال ۱۴۰۳ به زیرساخت‌های آموزشی مازندران اضافه شد

وی با بیان این‌که برای مدارس استان اعم از نوساز و در حال فعالیت نیز پارسال در مجموع ۵۳۰ میلیارد ریال تجهیزات خریداری شد، اظهار کرد: این تجهیزات شامل انواع میز و صندلی دانش‌آموزی، تخته‌های سفید، میز و صندلی معلم و انواع تجهیزات الکترونیکی مانند رایانه، اسکنر، چاپگر، دستگاه کپی و سایر دستگاه‌های مورد نیاز مدارس استان بود که به بیش از ۶۰۰ مدرسه دایر و ۳۰ مدارس نوساز استان تحویل داده شد. در مجموع کل این تجهیزات خریداری شده سال ۱۴۰۳ در ۷۸۰ مدرسه سراسر استان توزیع شد.

این مسوول با اشاره به اجرای طرح شهید عجمیان برای افزایش مشارکت مردمی در مدرسه‌سازی و مدرسه‌یاری خاطرنشان کرد: اجرای موفق طرح شهید عجمیان در مازندران تاثیر زیادی در ایجاد نشاط و شاداب‌سازی دانش‌آموزان و آموزگاران در آغاز سال تحصیلی جاری داشت. در ۱۲ ماه اخیر با ابلاغ اعتبارات طرح، خرید اقلام متناسب با شاداب‌سازی مدارس استان انجام شد و با همکاری دانش‌آموزان، معلمان و گروه‌های جهادی آموزش و پرورش مناطق مختلف استان، این طرح با ۵۴۱ باب مدرسه و ۲ هزار و ۸۱۰ کلاس درس با موفقیت در استان اجرا شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران درباره عملکرد قرارگاه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی در مازندران نیز گفت: گام‌های اولیه اجرایی در این زمینه در استان برداشته شده است و وارد فاز اجرایی شده‌ایم. مدرسه ۶ کلاسه متوسطه اول روستای لتینگان نوشهر به عنوان تنها مدرسه سنگی استان شناسایی شد و ساخت مدرسه جایگزین با زیربنای ۸۰۸ متر مربع در ۲ طبقه آغاز شده که براساس زمان‌بندی تا مهر ۱۴۰۴ مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

حدود ۲۹ هزار متر مربع در سال ۱۴۰۳ به زیرساخت‌های آموزشی مازندران اضافه شد

استادیان اظهار کرد: با تاکید استاندار، مدارس تخریبی اولویت‌دار استان نیز شناسایی شد تا گام‌های ضروری برای ساخت مدارس جایگزین برداشته شود. در قالب این طرح، تکمیل ۳۶ پروژه و ساخت ۲۰ مدرسه جایگزین برای رفع مشکل تراکم مدارس در استان در نظر گرفته شده است. البته به همراهی خیران، گروه‌های جهادی، موسسات خیریه و مجمع خیرین مدرسه نیاز داریم.

وی تصریح کرد: با مردم کار کردن باعث ایجاد نگرش مثبت و افزایش حس همدلی و نوع‌دوستی می‌شود. ما به مشارکت و همراهی همه اقشار جامعه در این مسیر نیاز داریم. البته همه دستگاه‌های اجرایی نیز باید به سهم خودشان در این حوزه پای کار بیایند. وقتی عنوان «نهضت» برای یک اقدام در نظر گرفته می‌شود، یعنی هر کسی به اندازه خودش باید سهمی داشته باشد و پای کار بیاید.

این مسوول خاطرنشان کرد: موفقیت و توسعه جامعه منوط به افزایش سرمایه اجتماعی در بین افراد و گروه‌های اجتماعی است و طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی نمونه‌ای بارز از ایجاد همدلی و مشارکت بین مردم و مسوولان محسوب می‌شود که باعث ارتقای سرمایه اجتماعی و در نهایت توسعه فضاهای آموزشی در نهاد مقدس آموزش و پرورش خواهد شد.

حدود ۲۹ هزار متر مربع در سال ۱۴۰۳ به زیرساخت‌های آموزشی مازندران اضافه شد

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران افزود: تحقق طرح نهضت توسعه عدالت فضای آموزشی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این اداره کل است که با پیگیری مستمر و برگزاری جلسات با استاندار و اعضای مجمع خیرین و آموزش و پرورش ان را دنبال می‌کنیم.

استادیان درباره اولویت‌های در نظر گرفته شده برای سال ۱۴۰۴ نیز اظهار کرد: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان، پیگیری تامین اعتبار برای ساخت مراکز آموزشی در مجاورت مسکن مهر، توجه به رویکرد «مدرسه سبز» در طراحی فضای آموزشی با توجه به ناترازی انرژی در کشور، ارتقای سطح مشارکت خیرین و جذب خیرین جدید، افزایش سهم‌بری اعتبارات آموزش و پرورش از اعتبارات استان، توجه به رویکرد صنعتی در مدارس و افزایش سهم اعتبارات تجهیزات به ویژه تجهیزات هنرستانی از اولویت‌های اصلی ما در سال جدید هستند.

درباره‌ی aliaziz98

حتما ببینید

دولت با تأمین نهاده‌ها از کشاورزان حمایت کند

به گزارش ساری فردا و به نقل از خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» حجت‌الاسلام محمدرضا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *