خانه / اخبار ساری / حال‌وهوای امام رضایی در کوچه‌پس‌کوچه‌های مازندران

حال‌وهوای امام رضایی در کوچه‌پس‌کوچه‌های مازندران

به گزارش ساری فردا و به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» دهه کرامت برای ما فقط مناسبت نیست، بلکه فرصتی برای یادآوری مسئولیت‌ ما در ترویج سبک زندگی رضوی است. حضرت معصومه (س) نماد پاکدامنی، علم و ولایت‌پذیری است؛ در کنار او، امام رضا (ع) نماد رأفت، گفتگو و عدالت. در این دهه، برنامه‌هایی چون اهدای جهیزیه، اردوهای جهادی، نشست‌های معرفتی و جشن‌های مردمی اجرا شد تا این فرهنگ در زندگی روزمره جاری همیشه جاری باشد.

دهه کرامت امسال نیز همانند سال‌های گذشته در دیار علویان با شکوهی متفاوت برگزار شد و حال‌وهوای امام رضایی در کوچه‌پس‌کوچه‌های شهرها و روستاهای مازندران موج زند.

دیار علویان غرق در شور دهه کرامت بود

محمداسماعیل امامزاده مدیر کانون خدمت رضوی استان مازندران در گفتگو با خبرنگار بلاغ؛ با اشاره به استقبال گسترده مردم از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی این ایام، گفت: مردم مازندران با عشق به اهل‌بیت، به‌ویژه حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع)، در تمامی مراسم‌ها و جشن‌ها حضور پررنگ داشتند و فضای استان به‌صورت کامل متحول شده بود.

وی با بیان اینکه ۲۲ قرارگاه خدمت رضوی در شهرستان‌های مختلف مازندران فعال هستند، افزود: در این دهه، پایگاه‌های خدمت رضوی به مراکز ترویج فرهنگ رضوی تبدیل شدند و برنامه‌های متنوعی همچون جشن‌های مردمی، پویش‌های جهادی، توزیع بسته‌های معیشتی، ایستگاه‌های صلواتی، برنامه‌های مشاوره‌ای و درمانی و کاروان‌های شادی در نقاط مختلف استان اجرا شد.

مدیر کانون خدمت رضوی مازندران ادامه داد: از شهرهای مرکزی تا روستاهای دوردست، حال و هوای امام رضایی حاکم بود. خادمیاران رضوی با اخلاص و نشاط ویژه‌ای در این روزها پای کار آمدند و هر پایگاه به سهم خود، گوشه‌ای از خدمت به زائران، مجاوران و دلدادگان امام هشتم را برعهده گرفت.

امامزاده با تأکید بر اینکه فرهنگ رضوی باید در سبک زندگی مردم جاری شود، اظهار داشت: دهه کرامت فرصتی برای پیوند دل‌ها با بارگاه نورانی امام رضا (ع) است و مردم مازندران با عشق و ارادت همیشگی خود، ثابت کردند که در صف نخست محبان اهل‌بیت (ع) قرار دارند.

وی در پایان از مشارکت خالصانه مردم، خادمیاران، گروه‌های جهادی و فعالان رسانه‌ای استان در برگزاری باشکوه این ایام تقدیر کرد و گفت: این شور رضوی باید در طول سال استمرار یابد و دهه کرامت نقطه شروعی برای جاری ساختن فرهنگ اهل‌بیت (ع) در متن جامعه باشد.

عاشق امام رضا (ع) هستم

علی‌رضا عباسی نوجوان ۱۵ ساله آملی شرکت‌کننده در جشن‌های دهه کرامت در گفتگو با خبرنگار بلاغ می‌گوید: هر سال دهه کرامت که می‌رسد، حرم امام رضا را از تلویزیون نگاه می‌کنم. امسال برای اولین‌بار با کاروان زیارتی دانش‌آموزی به مشهد می‌روم. دوست دارم امام رضا (ع) برایم دعای عاقبت‌به‌خیری کند. من در مدرسه سرود «آقا جان سلام» را خواندم. امام رضا، مثل پدری مهربان برای ما نوجوان‌ها است.

وی با اشاره به شور و شعف خود در ایام دهه کرامت اظهار داشت: امام رضا (ع) برای من مثل پدری مهربان است که همیشه دعای خیر و عاقبت‌به‌خیری برای ما نوجوان‌ها دارد. وقتی در مدرسه سرود «آقا جان سلام» را خواندم، با تمام وجود حس کردم که ارتباط خاصی با امام رضا (ع) دارم و این سرود، عمیق‌ترین احساسات درونی‌ام را نسبت به ایشان برانگیخت.

این نوجوان آملی گفت: امام رضا (ع) همیشه به ما آرامش می‌دهد و در دل‌های ما نور ایمان می‌کارد. از آنجا که در محله‌ای زندگی می‌کنم که بسیاری از اهالی به امام رضا (ع) علاقه‌مند هستند، حس می‌کنم این ایام، یک نوع همبستگی معنوی میان همه ما ایجاد می‌کند.

عباسی با اشاره به برنامه‌های ویژه دهه کرامت در شهرستان آمل، از جمله جشن‌های مدرسه‌ای و محلی، گفت: امسال مدارس ما نیز به‌طور ویژه‌ای به ترویج فرهنگ امام رضا (ع) پرداخته‌اند. ما در مدرسه، با کمک معلمان و مسئولان فرهنگی، همزمان با برگزاری جشن‌ها، به معرفی شخصیت امام رضا (ع) و آموزه‌های ایشان در زمینه‌های مختلف فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی پرداختیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم که این سفر زیارتی بتواند برای من و دیگر هم‌سن و سالانم، روحیه‌ای تازه از ایمان و ارادت به امام رضا (ع) به ارمغان بیاورد و همیشه بتوانیم از این بزرگوار در زندگی‌مان الگو بگیریم.

خدمت به مردم و ترویج الگوهای مذهبی زنان در جامعه

زهرا میرشکاری یکی از خادمیاران شهرستان نوشهر در گفتگو با خبرنگار بلاغ؛ از برنامه‌های گروه خود در این ایام خبر داد و گفت: دهه کرامت برای ما، دهه خدمت است. ما به‌ عنوان خادمیاران رضوی، با الهام از مهربانی حضرت معصومه (س) و کرامت امام رضا (ع)، سعی کردیم به سهم خود در این ایام به مردم خدمت کنیم.

وی در ادامه افزود: در این هفته، گروه ما با تلاش و همت جمعی بسته‌های معیشتی برای خانواده‌های نیازمند تهیه و توزیع کرد. علاوه بر این، به چند بیمار سر زدیم و در مدارس دخترانه شهرستان نیز در خصوص شخصیت حضرت معصومه (س) صحبت کردیم تا نوجوانان و جوانان ما، به‌ویژه دختران، بیشتر با شخصیت و آموزه‌های ایشان آشنا شوند.

این خادم امام رئوف با اشاره به اهمیت شخصیت حضرت معصومه (س) برای نسل جدید گفت: دختران ما باید الگوی زنانگی و معرفت را در حضرت معصومه (س) ببینند. ایشان نه‌تنها یک شخصیت دینی برجسته، بلکه الگویی از ایمان، فداکاری، علم و عزت نفس برای نسل امروز هستند. به همین دلیل، در مدارس دخترانه تلاش کردیم تا این الگوها را معرفی کنیم.

میرشکاری همچنین یادآور شد: خادمیاران در تلاش هستند تا با توجه به آموزه‌های امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س)، فضایی معنوی و خدمت‌رسانی به مردم در این ایام را ادامه دهند.

وی افزود: ما به‌عنوان گروه خادمیاران، سعی داریم تا در تمامی ایام سال، پیوسته با انجام اقدامات فرهنگی، اجتماعی و خدماتی، در خدمت مردم باشیم و از آموزه‌های اهل‌بیت (ع) در زندگی روزمره خود بهره‌برداری کنیم.

به گزارش بلاغ؛ دهه کرامت، دهه حرکت دل‌هاست؛ از قم تا مشهد، از فاطمه معصومه (س) تا علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع)، از نور تا نور. در دل این مردم، کرامت یک شعار نیست، سبک زندگی است. سبک زندگی که در آن خدمت، مهربانی، علم و اخلاق هم‌نشین‌اند. مردمی که با تمام وجود سلام‌شان را تا حرم طوس می‌فرستند «السلام علیک یا علی‌بن‌موسی‌الرضا المرتضی»

گزارش: بهناز مقدس

انتهای خبر/

درباره‌ی aliaziz98

حتما ببینید

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مازندران سفر می‌کند

به گزارش ساری فردا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، سید ستار هاشمی، وزیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *