خانه / اخبار ساری / تأمین ۴۰ هزار نسخه کتاب برای کتابخانه مرکزی ساری

تأمین ۴۰ هزار نسخه کتاب برای کتابخانه مرکزی ساری

به گزارش ساری فردا و به نقل از سکینه‌خاتون مهدیان‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ساری اعلام کرد: ۴۰ هزار نسخه کتاب برای تجهیز مخزن کتابخانه -مرکزی ساری تأمین شده که این تعداد قرار است به ۱۰۰ هزار نسخه برسد.

وی افزود: این تعداد کتاب از طریق نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، خانه کتاب تهران، انبار مبادله استان‌ها و مشارکت خیرین تأمین شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران ادامه داد: از این تعداد، بیش از ۱۵ هزار نسخه ثبت و آماده‌سازی شده تا از همان روز نخست بهره‌برداری، در دسترس اعضا قرار گیرد.

مهدیان‌پور با تأکید بر اهمیت این پروژه در توسعه فرهنگی استان مازندران تصریح کرد: با تکمیل مراحل عمرانی، کتابخانه مرکزی ساری به سرعت آماده خدمت‌رسانی می‌شود و مردم می‌توانند از خدماتی چون عضویت، امانت کتاب و استفاده از خدمات نوین کتابخانه‌ای بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به زیربنای هفت هزار و ۶۰۰ متر مربعی این کتابخانه در پنج طبقه گفت: امکانات متعددی از جمله سالن‌های مطالعه مجزا، بخش کودک و نوجوان، سالن همایش، کارگاه‌های آموزشی و مخزن مجهز در این مجموعه پیش‌بینی شده تا کتابخانه مرکزی ساری به مرجع فرهنگی و علمی استان تبدیل شود.

به گفته مهدیان‌پور، این مجموعه فرهنگی در آستانه افتتاح، با همکاری کتابداران شهرستان ساری و بابل برای ارائه خدمات گسترده به علاقه‌مندان کتاب و مطالعه آماده می‌شود.

درباره‌ی aliaziz98

حتما ببینید

«ویروس‌های فرهنگی» قلب تپنده برندینگ شهری

به گزارش ساری فردا و به نقل از خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *