خانه / اخبار ساری / بیمه سلامت مازندران، ماهانه ۵۹۰ میلیارد ریال به پزشکان خانواده پرداخت می‌کند

بیمه سلامت مازندران، ماهانه ۵۹۰ میلیارد ریال به پزشکان خانواده پرداخت می‌کند

به گزارش ساری فردا و به نقل از روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت مازندران، ‌ ذوالفقار تقوی روز یکشنبه با اشاره به اینکه تمام جمعیت مازندران زیر پوشش طرح پزشک خانواده قرار دارند، ‌ اظهار کرد: این اداره کل در برنامه پزشک خانواده روستایی برای بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه شده ساکن در روستاها خدمات ارائه می کند.

وی ادامه داد: بیمه سلامت مازندران با ۲۶۶ مرکز از دانشگاه های علوم پزشکی استان و قرارداد سالانه خرید بسته خدمات درمانی تشخیصی و مراقبتی شامل ۴۴۲ پزشک، ۳۶۷ ماما، ‌ ۱۴۹ دندانپزشک، روانشناسی، تغذیه، دارو، آزمایش، رادیولوژی منعقد کرده است.

مدیر کل بیمه سلامت مازندران گفت که در این راستا ماهانه ۱۹۰ میلیارد ریال از محل صندوق بیمه روستایی و ۲۰۰ میلیارد ریال بابت مالیات بر ارزش افزوده پرداخت می شود.

وی توضیح داد: فرایند ارائه خدمت در این بخش توسط ناظران هر سه ماه پایش و حق الزحمه بر اساس عملکرد پرداخت می شود.

تقوی با اشاره به اینکه سالانه حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار ویزیت پزشک و ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار خدمت ارائه می شود، ‌ادامه داد: در برنامه پزشک خانواده شهری ۶۱۱ پزشک مشارکت دارند.

وی ادامه داد: در بخش های دولتی و خصوصی ارائه خدمات درمانی و مراقبتی به ۴۲۰ هزار نفر بیمه شده ساکن در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر ارائه می شود.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران با تاکید بر این که کل جمعیت استانی دارای پزشک خانواده هستند، اعلام کرد: این برنامه در دو استان فارس و مازندران اجرا می شود و در حال حاضر ماهانه ۱۳۷ میلیارد ریال به پایگاه ها و ۶۶ میلیارد ریال به مراکز دولتی و جمعا ماهانه ۲۰۰ میلیارد ریال به کل پزشکی خانواده شهری استان پرداخت می گردد.

وی اظهار داشت: سالانه حدود یک میلیون و ۵۴۷ هزار ویزیت در برنامه پزشکی خانواده شهری استان انجام می شود همچنین تعداد یک میلیون و ۲۳۷ هزار و ۷۵۷ مراقبت بهداشتی و درمانی و تعداد ۱۰ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۴۹۸ نفر خدمت در سال نیز ارائه می شود.

بیمه سلامت مازندران، ماهانه ۵۹۰ میلیارد ریال به پزشکان خانواده پرداخت می‌کند

به گزارش ایرنا، ‌ طرح ملی “پزشک خانواده”‌ از سال‌های نخستین دهه ۹۰ شمسی به صورت نمونه در مازندران و فارس آغاز شد و در مسیر اجرا فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشت تا بدین جا رسید؛ ‌ اما اکنون مسوولان بهداشت و درمان این خطه شمالی با واکاوی مشکلات و مسائل به دنبال اجرای راهکارهایی برای رفع دست اندازهای موجود هستند.

مازندرانی ها از سال ۱۳۹۱ نام پزشک خانواده را شنیده اند هرچند در ابتدا با آن غریبه بودند اما اکنون که اثرات و تبعات اجرای این طرح در حوزه بهداشت و درمان را چشیده اند می دانند که تا چه اندازه این طرح توانسته آنها را در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر همچون دیابت و فشار خون و همچنین مدیریت بیماری ها کمک کند.

طرح پزشک خانواده، برنامه ای سلامت‌محور و مبتنی بر پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها است، به طوری که آموزش و پیشگیری در آن اولویت اصلی اجرای طرح محسوب می‌شود تا به این شکل هزینه‌های بخش درمان در کشور کاهش یابد.

بیشتر از ۳۰۰ پزشک خانواده روستایی و همین تعداد ماما خانواده به جمعیت خانوار روستایی مازندران خدمات ارایه می دهند و همچنین بیشتر از ۶۰۰ پزشک خانواده شهری در این استان فعالیت دارند.

در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت هر پزشک خانواده به ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار نفر خدمات درمانی ارائه می کند و تمامی کنترل های لازم درمانی افراد از طریق این پزشکان برای افراد انجام می شود و در صورت نیاز به دریافت سطوح بالاتر دریافت خدمات اقدام لازم برای ارجاع به پزشک متخصص که در این طرح قرار دارند انجام می شود.

همچنین در طرح پزشک خانواده برای گروه های مختلف سنی و جنسی مانند مادران باردار، نوزادان و کودکان، افراد بالای ۵۰ سال و مسن بسته های ویژه مراقبتی در نظر گرفته شده است و جمعیت این گروه ها برای این که قطار نظام سلامت محور به حرکتش در مسیر ادامه دهد، باید طبق برنامه زمان بندی به پزشک خانواده خود مراجعه کنند.

ششم مرداد ۱۳۹۱ طرح پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع، در مازندران به اجرا در آمد و در آنزمان اعلام شد برای این منظور طرح جمع‌آوری اطلاعات خانوار پزشک شهری در مازندران آغاز شد و با تکمیل شدن مرحله جمع‌آوری اطلاعات، مرحله انتخاب پزشک خانواده نیز در مازندران در مراکز درمانی استان آغاز شد و اطلاعات ۲ میلیون شهروند مازندرانی در سامانه ملی الکترونیک سلامت به ثبت رسید.

درباره‌ی aliaziz98

حتما ببینید

گِل‌مالی خودروها در ماه محرم ممنوع است

به گزارش ساری فردا و به نقل از ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی پلیس مازندران، سرگرد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *