به گزارش ساری فردا، سرهنگ شعبانی مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه کربلا مازندران در این نشست به تبیین اهداف ایجاد و راه اندازی جمع های فکری و اندیشه ای در بسیج پرداخت.
وی افزود : فرمان مقام معظم رهبری به بسیج در سال ۹۵ اهمیت دو موضوع را می رساند که یکی پرداختن به امور اندیشه ای و علمی و دیگری ، از بسیج و بسیجیان خواسته شده است. در همین راستا مرکز اندیشه ورزی و راهبردی در سپاه شکل گرفت تا مسایل و موضوعات برگرفته شده از وضعیت میدانی جامعه و نظام اسلامی به صورت علمی پرداخته شود و به عنوان طرحی پخته و قابل اجرا در اختیار مدیران و مسئولان قرار گیرد.
سرهنگ شعبانی اظهار کرد: هرچه مدیران دستگاه ها علاقمند و نیازمند به آن باشند طرح ها از پشتوانه مادی و معنوی برخوردار خواهند شد.
این مسئول اظهار کرد : وظیفه بسیج در هر جایی انجام ماموریت و رسالت پاسداری از انقلاب است و برای هر عرصه ای مشکل و تهدیدی متصور شود همواره بسیجیان عزیز راه کار برون رفت از وضعیت موجود ارایه میدهند.
مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه کربلا مازندران گفت: مبنای فعالیت هیأت اندیشه ورز بیانیه گام دوم حضرت آقا و گفتمان ولایت می باشد.
وی خاطرنشان کرد: نشست های اندیشه ورزی بسیج ،میدان خدمت فکری و نظری بسیجیان در قالب های مشاوره و پیشنهاد مومنانه در سطوح مختلف سازمانی است.
سرهنگ شعبانی گفت: نتایج نشست های اندیشه ورز بایستی مسایل و مشکلات سازمان ها و دستگاه ها رو بررسی، طرحی نو برای حال و آینده ارایه تا مشکلی را برطرف کند.
این مسئول گفت : این فعالیت یکی از عرصه های بالابردن کارآمدی دستگاه ها و بهترین نوع امر به معروف است به دلیل اینکه موفقیت و اثربخشی خدمات ادارات به مردم بهترین عمل صالح است.
سرهنگ شعبانی اظهار کرد: ماموریت بسیج در استانداری در دولت کنونی مانند: کمک به بالابردن کارآمدی و نیز سلامت نظام اداری است و از قله هرآنچه بجوشد بر دامنه و پایین دست سرازیر می شود که در این راستا بسیج ادارات کل ، فرمانداری ها و ادارات شهرستان ها خود را با اقدامات و فعالیت های بسیج این مجموعه بایستی هم راستا کنند.
ذبیحی، دبیر هیات اندیشه ورز و همه ی اعضا نسبت به مسائل موجود، تهدیدات، آسیب ها، فرصت ها و نقاط قوت و ضعف مطالبی ارائه دادند ، که به بالا بردن کارایی و عملکرد سازمان ها، تهیه نظام مسایل و حل مشکلات دستگاه ها، بی عدالتی و تبعیضات موجود ، مبارزه با فساد اداری در دولت مردمی دکتر رئیسی، ضعیف بودن نظارت ها در ادارات، شناسایی و معرفی نیروهای توانمند تراز انقلاب، سپردن مسئولیت به نیروهای توانمند در سازمان ها ، حمایت از مدیران انقلابی، تقویت بدنه استانی تا بخشداری ها، راه اندازی کمیته فرهنگی در کنار دیگر کمیته های تخصصی، بهره گیری از اسناد توسعه استان و آمایش سرزمینی پرداختند.
انتهای پیام/
سکینه رضائیان سمسکنده