فعاليت همه ی ادارات، بانك ها، موسسات و مراكز دولتی از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۳ فردا / همه ی مدارس و دانشگاه ها در همه ی سطوح اداری و آموزشی ، طبق ساعات قبلی بصورت حضوری دائر و فعال است.
به گزارش ساری فردا، اميد محبی معاون توسعه مديريت و منابع استانداری مازندران با بيان اينكه : ساعت كاری ادارات، بانك ها، موسسات و مراكز دولتی از فردا دوشنبه ۲۶ دي تا پنج شنبه ۲۹ دی ( آخر اين هفته ) از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۳ خواهد بود؛ گفت:
همه ی مدارس و دانشگاه های استان در همه ی سطوح اداری و آموزشی در این مدت طبق روال سابق در ساعات مقرر قبلی به صورت حضوری دائر و فعال خواهد بود.
وی با اشاره به اينكه : اهتمام مجموعه مديران در مديريت مصرف گاز در بخش های اداری و مجموعه های مرتبط يكی از مهم ترين اولويت های كشور و به تبع آن استان مازندران است، افزود: در همين راستا در اجرای سياست های استان در حوزه مديريت شرايط اضطرار به رياست استاندار مازندران، ساعت كاری ادارات، بانك ها، موسسات و مراكز دولتي، به استثنای نهادهای عمومی خدماتی، امدادرسان و دارای نوبت كاری از فردا دوشنبه ۲۶ دی تا پنج شنبه ۲۹ دی ( آخر اين هفته ) بارعايت ماده ۸۷ قانون مديريت خدمات كشوری از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۳ ابلاغ می شود.
معاون توسعه مديريت و منابع استانداری مازندران، اظهار کرد: با توجه به ضرورت اهميت استمرار فعاليت نظام آموزشی، همه ی مدارس و دانشگاه ها در همه ی سطوح اداری و آموزشی طبق روال سابق در ساعات مقرر قبلی به صورت حضوری دائر و فعال خواهد بود.
محبی : با تاكيد بر استمرار روند خدمت رسانی به مردم شريف استان و جلوگيری از احتمال هرگونه خلل در انجام امور محوله، دستيابی به نتايج ملموس عملكردی و كاهش قابل توجه مصرف انرژی بويژه در حوزه گاز توسط مجموعه ادارات، نهادها، موسسات و مراكز دولتی و واحدهای تابعه مدنظر است و بديهی است در صورت مشاهده هرگونه اهمال، برابر موازين قانونی رفتار خواهد شد.
انتهای پیام /
سکینه رضائیان سمسکنده