خانه / اخبار ساری / دومین مدال آسیایی بانوی تیرانداز مازندرانی دشت شد

دومین مدال آسیایی بانوی تیرانداز مازندرانی دشت شد

به گزارش ساری فردا روز شنبه ایرنا از روابط عمومی هیات تیراندازی مازندران، چهارمین روز کاپ آسیایی تیراندازی در بانکوک تایلند با برگزاری مسابقات در تفنگ ۱۰ متر بزرگسالان و جوانان پیگیری شد و در فینال تفنگ جوانان سیده‌ مُهنا سیدپور تیرانداز مازندرانی، پس از تیرانداز چین تایپه در رده دوم ایستاد و صاحب مدال نقره شد. تیرانداز کره‌ای نیز جایگاه سوم را به دست آورد.

همچنین محمدمهدی طهماسبی در تفنگ جوانان، در رده سوم ایستاد و صاحب گردن‌آویز برنز شد. سیده مهنا سیدپور و محمدمهدی طهماسبی، روز گذشته به مدال برنز تفنگ میکس دست یافته بودند.

کاپ آسیایی تیراندازی در بانکوک تایلند و با حضور باشگاه نیروی زمینی ارتش به عنوان قهرمان فصل گذشته لیگ برتر تیراندازی کشورمان در حال برگزاری است.

ورزش تیراندازی یک ورزش رقابتی بر اساس دقت و سرعت است که به وسیله سلاح (تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی) انجام می‌شود.

این ورزش در رده‌ها و رشته‌های مختلف و در سه وضعیت درازکش، به زانو و ایستاده برگزار می‌شود. تیراندازی از ورزش‌های اصلی بازی‌های المپیک است و از اولین دوره آن یعنی ۱۸۹۶ میلادی برگزار شده است.

مسابقات سلاح‌های تفنگ و تپانچه در مسافت‌های ۱۰، ۲۵، ۵۰ و ۳۰۰ متر برگزار می‌شود. برای مسافت ۱۰ متر، از سلاح بادی استفاده می‌شود و در مسافت‌های بیشتر سلاح خفیف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دومین مدال آسیایی بانوی تیرانداز مازندرانی دشت شد

درباره‌ی aliaziz98

حتما ببینید

روستاگردی فرصتی برای پرسه در بهشت!

به گزارش ساری فردا و به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ»؛ استان مازندران به‌لطف …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *