×
×

مدیرکل شیلات مازندران خبر داد؛
ارزش صید ماهیان دریای خزر در مازندران به ۵۵۰ میلیارد تومان رسید

  • کد نوشته: 18553
  • 11 بهمن 1404
  • مدیرکل شیلات مازندران اعلام کرد ارزش اقتصادی ماهیان صید شده از دریای خزر در فصل جاری به ۵۵۰ میلیارد تومان رسیده و با پایان یافتن «چله خشکی» از ۱۵ بهمن‌ماه، پیش‌بینی می‌شود میزان صید ماهی در استان افزایش قابل توجهی داشته باشد.
    ارزش صید ماهیان دریای خزر در مازندران به ۵۵۰ میلیارد تومان رسید
  • به گزارش ساری فردا مدیرکل شیلات مازندران از رسیدن ارزش اقتصادی صید ماهیان دریای خزر در فصل جاری به ۵۵۰ میلیارد تومان خبر داد.

    به گفته نیما حسن‌زاده، از آغاز فصل صید ماهیان استخوانی از مهرماه امسال تاکنون، حدود هزار تُن ماهی از دریای خزر صید شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، رشد قابل توجهی به‌ویژه در صید ماهی کفال و سفید داشته است.

    وی با اشاره به پایان یافتن دوره طبیعی موسوم به «چله خشکی» در ۱۵ بهمن‌ماه اظهار کرد: با اتمام این دوره، شرایط دریا برای صید مساعدتر شده و پیش‌بینی می‌شود میزان صید ماهی در استان افزایش محسوسی داشته باشد.

    مدیرکل شیلات مازندران در ادامه با اشاره به آمار فصل گذشته افزود: در فصل صید سال گذشته، صیادان استان موفق به صید ۴ هزار و ۱۰۰ تُن انواع ماهیان استخوانی به ارزش هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان شدند.

    حسن‌زاده همچنین از فعالیت ۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره در مازندران خبر داد و گفت: این شرکت‌ها زمینه اشتغال حدود ۴ هزار و ۲۰۰ نفر را در حوزه صید ماهیان استخوانی فراهم کرده‌اند.

    بر اساس روال هر سال، فصل صید ماهیان استخوانی از ۱۵ مهرماه آغاز شده و تا نیمه دوم فروردین‌ماه ادامه دارد و معمولاً بهمن‌ماه اوج صید ماهی سفید در استان به شمار می‌رود.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید