×
×

ارتقای کیفیت نان و تنظیم بازار اولویت کارگروه آرد و نان است

  • کد نوشته: 17973
  • 06 آذر 1404
  • سیدمحمد جعفری شامگاه چهارشنبه در نشست شورای آرد و نان استان با تأکید بر اهمیت ارتقای کیفیت نان و استمرار تأمین کالاهای اساسی گفت: این موضوع از مهم‌ترین اولویت‌های کارگروه گندم، آرد و نان به شمار می‌رود. او در ادامه به ارائه گزارشی از وضعیت ذخایر گندم و روند تأمین نیازهای ضروری استان پرداخت و […]

    ارتقای کیفیت نان و تنظیم بازار اولویت کارگروه آرد و نان است
  • سیدمحمد جعفری شامگاه چهارشنبه در نشست شورای آرد و نان استان با تأکید بر اهمیت ارتقای کیفیت نان و استمرار تأمین کالاهای اساسی گفت: این موضوع از مهم‌ترین اولویت‌های کارگروه گندم، آرد و نان به شمار می‌رود.

    او در ادامه به ارائه گزارشی از وضعیت ذخایر گندم و روند تأمین نیازهای ضروری استان پرداخت و اظهار داشت: تأمین اقلامی مانند برنج، روغن و شکر در ماه‌های اخیر به شکل منظم و پایدار برای تنظیم بازار انجام شده است.

    جعفری با اشاره به روند انتخاب پیمانکاران حمل آرد توضیح داد: شرکت‌های برگزیده ۲۰ روز فرصت دارند تا تضامین لازم را ارائه کرده و قراردادهای سه‌جانبه را نهایی کنند.

    وی افزود که پیمانکار جدید با ناوگان اختصاصی خود وارد استان شده و آمادگی پیوستن به شبکه حمل آرد را دارد؛ موضوعی که به گفته او باعث ثبات بیشتر در روند توزیع خواهد شد.

    جعفری درباره استفاده از گندم‌های جوانه‌زده نیز گفت: با تشکل‌های مرتبط برای بهره‌گیری از این محصول در خوراک دام هماهنگی شده و این فرایند با نظارت دانشگاه علوم پزشکی انجام و عرضه می‌شود.

    او در پایان به اجرای برنامه ملی «نان کامل» اشاره کرد و اجرای مصوبات را عاملی مهم در پایداری بازار و بهبود کیفیت خدمات حوزه گندم، آرد و نان استان دانست.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید