×
×

ارائه آموزش های حقوقی به بیش ۱۰۰۰ مددجوی مازندرانی

  • کد نوشته: 12027
  • 09 بهمن 1401
  • هزارو ۵۷۹ مدد جوی کمیته امداد مازندران در ۹ ماه امسال از آموزش های حقوقی بهره مند شدند. به گزارش ساری فردا، جواد اسدی مزدی رئیس اداره حقوقی کمیته امداد مازندران اظهار کرد : به هزار و ۵۷۹ نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد ۹ ماه امسال آموزش حقوقی ارائه شد. وی افزود: آموزش […]

    ارائه آموزش های حقوقی به بیش ۱۰۰۰ مددجوی مازندرانی
  • هزارو ۵۷۹ مدد جوی کمیته امداد مازندران در ۹ ماه امسال از آموزش های حقوقی بهره مند شدند.

    به گزارش ساری فردا، جواد اسدی مزدی رئیس اداره حقوقی کمیته امداد مازندران اظهار کرد : به هزار و ۵۷۹ نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد ۹ ماه امسال آموزش حقوقی ارائه شد.

    وی افزود: آموزش حقوقی به مددجویان با موضوعاتی شامل: : چگونگی تنظیم قراردادهای دعاوی و اختلاف کارگری و کارفرمایی، مطالبات و دعاوی راجع به مطالبه وجه چک و سفته، حقوق خانواده و موضوعات مربوط به مهریه و نفقه و حضانت و قیومیت فرزندان و …بوده است.

    اسدی مزدی گفت : ۴۳ پرونده حقوقی مددجویان ۹ ماه امسال توسط اداره حقوقی کمیته امداد استان مورد بررسی قرار گرفت و برای۵۶۰ مددجو مشاوره و معاضدت حقوقی در سطح استان توسط وکلای نیکوکار انجام شد.

    رئیس اداره حقوقی کمیته امداد مازندران با بیان اینکه : ۲۹۲ مورد تنظیم قراردادها و تفاهم نامه ها نیز بررسی شد اظهار کرد: هدف از این کار ،آگاهی مددجویان در برخورداری از حقوق عادله در قراردادها، پیشگیری از دعاوی و اختلافات و… است.

    وی افزود : ۶۰ وکیل نیکوکار در استان با کمیته امداد همکاری دارند و در بخش های مشاوره و آموزش های حقوق به مددجویان کمک می کنند.

    اسدی : کل مکاتبات انجام شده از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی را ۸۱۱ فقره در استان برشمرد و گفت :موضوع مکاتبات در بخش های بلاعوض، اشتغال، وام های قرض الحسنه، پرداخت هزینه های درمان ،عمرانی، جهیزیه و… بوده است.

    وی خاطرنشان کرد :تمامی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد به استناد تبصره ماده ۵۰۵ قانون آیین دادرسی مدنی و تبصره ماده ۵ قانون حمایت از خانواده از پرداخت هزینه دادرسی در محاکم قضایی معاف بوده و این نهاد در بخش‌هایی از هزینه های ایاب و ذهاب مددجویان ،کاهش هزینه کارشناسی کارشناسان دادگستری در پرونده‌های مددجوی کمک می کنند .
    انتهای پیام /
    سکینه رضائیان سمسکنده

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید