×
×

تقابل با آمریکا ادامه دارد
جرم ایران، مسلمان بودن است

  • کد نوشته: 19017
  • 14 فروردین 1405
  • سیدمحمود نبویان، نماینده مردم تهران در مجلس، در جمع مردم آمل با بیان اینکه “اولین جرم ما در نگاه آمریکا، مسلمان بودن و پیروی از دستورات قرآن است”، تأکید کرد که ایران نه اهل سازش است و نه مذاکره، و تقابل با آمریکا تا پیروزی ادامه خواهد یافت. وی همچنین ضمن هشدار درباره امنیت منطقه، اعلام کرد که ایران از محورهای مقاومت دفاع خواهد کرد.
    جرم ایران، مسلمان بودن است
  • به گزارش پایگاه خبری ساری فردا نماینده مردم تهران در مجلس، سیدمحمود نبویان، شامگاه چهارشنبه دوازدهم فروردین در جمع مردم آمل با اشاره به آنچه رویکرد دشمن برای تحمیل خواسته‌ها از طریق ترور و جنگ روانی خواند، گفت نخستین اتهامی که از نگاه آمریکا متوجه ایران است، مسلمان بودن و پایبندی به دستورات قرآن است و این را بهای پایبندی به اسلام دانست.

    او با بیان اینکه اسلام دین عدالت و رحمت است، افزود اگر دلیل تقابل با برخی کشورها اسلام بود، عربستان سعودی باید در خط مقدم این مواجهه قرار می‌گرفت، در حالی که این کشور از حمایت قدرت‌های غربی برخوردار است اما ایران با وجود فشارها، مسیر مقاومت را در پیش گرفته است.

    نبویان استقلال و تسلیم‌نشدن ملت ایران را عامل دیگری در تقابل با آمریکا عنوان کرد و گفت به باور او برخی افراد در داخل کشور به دنبال تسلیم شدن و واگذاری منافع یا حتی خاک کشور هستند.

    وی با اشاره به اهمیت امنیت منطقه، به‌ویژه تنگه هرمز، هشدار داد در صورتی که امنیت ایران به خطر بیفتد، هیچ کشوری در منطقه در امان نخواهد بود و تأکید کرد ایران اجازه حمله به زیرساخت‌های خود یا سوءاستفاده از امنیت ملی برای منافع شخصی را نخواهد داد.

    نماینده تهران شرایط فعلی را نوعی جنگ همه‌جانبه توصیف کرد و گفت هدف دشمن شکستن اراده مردم ایران است، اما به گفته او ملت ایران با اتکا به خداوند و وحدت ملی مسیر خود را ادامه می‌دهد. او همچنین تأکید کرد جمهوری اسلامی هرگونه تعرض به نیروهای موسوم به محور مقاومت را تعرض به خود تلقی می‌کند.

    نبویان در ادامه درباره گروه‌های مقاومت گفت ایران تعرض به حزب‌الله، حماس، یمن و دیگر گروه‌های همسو را تحمل نخواهد کرد و از این جریان‌ها حمایت خواهد کرد.

    او در پایان تأکید کرد از نگاه او ایران نه سازش خواهد کرد و نه مذاکره، و تقابل با آمریکا ادامه خواهد داشت. به گفته وی، با اتکا به باورهای دینی و حمایت الهی می‌توان در برابر دشمن ایستادگی کرد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید