×
×

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد:
توزیع ۲۱۶۰ تُن روغن در بازار مازندران

  • کد نوشته: 18949
  • 29 اسفند 1404
  • سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از توزیع بیش از ۲ هزار و ۱۶۰ تن انواع روغن خوراکی در سطح استان خبر داد و گفت: هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد.
    توزیع ۲۱۶۰ تُن روغن در بازار مازندران
  • به گزارش پایگاه خبری ساری فردا و به نقل از اسداله تیموری‌یانسری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» با تشریح اقدامات انجام شده برای کنترل و نظارت بر بازار در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: با هدف آرامش‌بخشی به بازار و سهولت دسترسی مصرف‌کنندگان، برنامه توزیع گسترده اقلام اساسی با جدیت در حال اجراست.

    وی با ارائه آمار دقیق توزیع روغن از ابتدای اسفند ماه سال جاری تا کنون، تصریح کرد: در بخش خانوار، ۸۱۸ تن روغن ویژه پخت‌وپز و ۱۳۴۲ تن و ۴۳۳ کیلوگرم روغن سرخ‌کردنی در شبکه توزیع قرار گرفته است.

    سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: مجموع روغن توزیع شده برای مصارف خانگی به بیش از ۲۱۶۰ تن می‌رسد که در فروشگاه‌های سراسر استان در دسترس عموم شهروندان و ۷ میلیون مسافر و گردشگر نوروزی قرار دارد.

    تیموری‌یانسری در ادامه به تامین نیاز بخش تولید و اصناف اشاره کرد و افزود: علاوه بر سهمیه خانوار، مقدار ۲۳۶۳ تن و ۸۴۶ کیلوگرم روغن ویژه صنف و صنعت نیز توزیع شده است تا چرخه تولید و فعالیت واحدهای صنفی مرتبط بدون وقفه ادامه یابد.

    وی با اطمینان‌خاطر به مردم استان و مسافران گفت: این سازمان هیچ مشکلی در تامین و توزیع کالاهای اساسی ندارد و ذخایر به میزان کافی موجود است؛ لذا شهروندان هیچ‌گونه نگرانی بابت فراوانی و دسترسی به این کالاها نداشته باشند.

    سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به سیاست‌های کلان دولت در حوزه امنیت غذایی، ادامه داد: تأمین پایدار و منظم کالاهای اساسی، به‌ویژه روغن، نیازمند برنامه‌ای جامع، هماهنگی بین‌بخشی و مشارکت مستمر همه ذی‌نفعان است.

    تیموری‌یانسری ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی استان، به عنوان متولی بخش کشاورزی، تمام ظرفیت‌ها و ارتباطات بین‌دستگاهی خود را برای رفع موانع تولید به کار گرفته و اجازه نخواهد داد هیچ‌گونه وقفه یا کمبودی در این مسیر به‌وجود آید.

    وی با تأکید بر نگاه امیدبخش، توسعه‌گرا و نتیجه‌محور در مدیریت بخش کشاورزی گفت: امروز در شرایط جنگ تحمیلی میتوان با همدلی و توانمندی های موجود در زنجیره تولید روغن مازندران و با همکاری مؤثر بخش خصوصی و حمایت‌های هدفمند دولت، می‌توان ظرفیت‌های بالقوه تولید روغن خام و تصفیه را به بالفعل تبدیل کرد.

    انتهای خبر

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید