×
×

۵ هزار میلیارد تومان برای حمایت از مرغداران مازندران اختصاص یافت

  • کد نوشته: 18414
  • 17 دی 1404
  • مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران از اختصاص پنج‌هزار میلیارد تومان تسهیلات حمایتی برای مرغداران با هدف جلوگیری از وقفه در تولید خبر داد.
    ۵ هزار میلیارد تومان برای حمایت از مرغداران مازندران اختصاص یافت
  • به گزارش ساری فردا و به نقل از بازار، جواد مولایی روز سه‌شنبه در نشست شورای اقتصادی مازندران در ساری گفت: با هدفمند شدن سیاست‌های ارزی در کشور، مدیریت استان با برگزاری جلسات تخصصی، تمام تمهیدات لازم برای حفظ آرامش بازار و تداوم تولید را در دستور کار قرار داده است.

    وی با اشاره به نشست مشترک مرغداران و شبکه بانکی استان افزود: در جلسه‌ای که به دستور استاندار مازندران برگزار شد، ۵ هزار میلیارد تومان منابع حمایتی برای پشتیبانی از مرغداران اختصاص یافت تا هیچ وقفه‌ای در روند تولید ایجاد نشود.

    این مقام مسوول ادامه داد: در راستای تأمین کالاهای اساسی، روز گذشته ۵۰۰ تن روغن مصرفی خانگی در سطح شهرستان‌های استان توزیع و آزادسازی شد تا کمبودی در بازار و سطح جامعه وجود نداشته باشد.

    مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران با اطمینان‌بخشی به مردم استان تأکید کرد: انبارها و ذخایر کالاهای اساسی در استان با پیش‌بینی و تمهیدات لازم آماده‌سازی شده و از این نظر جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

    این مقام مسوول همچنین به اقدامات اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: با تصمیمات استاندار مازندران، سه پهنه اصلی مناطق آزاد در استان شکل گرفته و وارد مرحله عملیاتی شده است که تاکنون بیش از یک‌هزار شرکت در این مناطق ثبت‌نام کرده‌اند و این موضوع نقش مهمی در رونق اقتصادی استان خواهد داشت.

    مولایی در پایان با اشاره به سفر پیش‌ِروی رئیس‌جمهور به مازندران گفت: کارگروه‌های تخصصی استان برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده‌اند تا از این سفر در جهت تصمیم‌گیری‌های مؤثر و تحقق مطالبات و شأن مردم مازندران بهترین بهره‌برداری صورت گیرد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید