×
×

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خبر داد:
۱۵۰۰ میلیارد تومان خسارت اغتشاشگران به مازندران

  • کد نوشته: 18517
  • 02 بهمن 1404
  • معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران از خسارت یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی مازندران در اغتشاشات اخیر خبر داد.
    ۱۵۰۰ میلیارد تومان خسارت اغتشاشگران به مازندران
  • سیدامیر حسینی‌جو در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» از خسارت افزون بر یک هزار و پانصد میلیارد تومانی مازندران در اغتشاشات اخیر خبر داد.

    وی افزود:  طی آشوب‌های اخیر توسط اغتشاشگران در شهرهای مازندران طبق برآورد اولیه، هزار و ۵۰۰  میلیارد تومان به اموال عمومی، اماکن خصوصی و پروژه‌های عمرانی مازندران خسارت وارد شده است.

    معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: در جریان اغتشاشات اخیر توسط عوامل ناآگاه در این فتنه ضمن خسارت به اموال عمومی و شخصی، متاسفانه شاهد تخریب و به آتش کشیدن بانک‌ها، مغازه‌ها، بیمارستان ها، مراکز بهداشت، سالن های ورزشی، منازل مسکونی مردم، مساجد، حسینیه ها، بیمه‌ها، دادگستری، فرمانداری، شهرداری، آموزش و پرورش، کمیته امداد، جهادکشاورزی، تامین اجتماعی، مراکز بهزیستی، پست توزیع برق، همچنین تجهیزات و لوازم اداری، دوربین‌های پایش تصویری راهنمایی و رانندگی، چراغ های روشنایی معابر شهری، خوردوهای شخصی، اداری، کامیون آتش نشانی، کامیون حمل زباله شهرداری، دکل های مخابراتی و حتی آمبولانس اورژانس بودیم.

    حسینی‌جو ادامه داد:  نزدیک به نیمی از این خسارت، متوجه شهرداری‌های استان و آسیب به زیرساخت‌های شهری است که جزو اموال عمومی مردم محسوب می‌شود.

    وی افزود: دست‌کم به ۴۲ اداره دولتی، ۳۵ دستگاه موتور سیکلت انتظامی، ۲۰ خودروی دولتی و شخصی، ۱۴ اماکن خصوصی، ۱۷ دستگاه آمبولانس، ده‌ها باب مسجد و حسینیه و مصلی، ده‌ها مغازه تجاری و فروشگاه‌های زنجیره‌ای، آسیب وارد شده است.

    به گزارش بلاغ، در جریان اغتشاشات اخیر و بنابر برآورد اولیه، ۲۵۰ میلیارد تومان خسارت به تنکابن، ۲۰۰ میلیارد تومان به رامسر، ۷۰ میلیارد تومان به ساری، ۶۰ میلیارد تومان به قائم‌شهر، ۵۵ میلیارد تومان به آمل،  ۴۰میلیارد تومان به شبکه برق، ۲۰ میلیارد تومان به مساجد استان، ۲۳ میلیارد تومان به چالوس، ۱۵ میلیارد تومان به عباس‌آباد،  ۱۴ میلیارد تومان به نور، ۱۰ میلیارد تومان به بابل، ۳/۵ میلیارد تومان به بهشهر و به هر کدام از شهرهای محمودآباد، نکا و فریدونکنار نیز ۱/۵ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.

    انتهای پیام/
    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید